1 évet a Menedéknek

undefined

Támogatási felhívás >>>

Egy év után...

Egy évvel ezelőtt felhívást tettünk közzé, melyben kerestük azokat a támogatókat, akik rendszeresen, kiszámíthatóan segítik szolgálatunk fennmaradását és a jelentkező szükségek betöltését. A 2014-es év is sok nehéz helyzetet, megoldandó problémát és váratlan kiadást tartogatott. Hálásak vagyunk az Úrnak, hogy gondoskodását támogatóinkon keresztül is megmutatta, így a reálértéken alacsonyabb állami források ellenére is tudtuk végezni azt a szolgálatot, amire elhívásunk van.

Egy év telt el. Most, amikor a számvetés ideje közeledik, szeretnénk kifejezni köszönetünket és nagyrabecsülésünket mindazoknak, akik felhívásunkra reagáltak és az „Egy évet a Menedéknek!” elnevezésű támogatási programba bekapcsolódva havi rendszerességgel segítették munkánkat. Ennek eredményeként az elmúlt évben összesen 67 magánszemélytől (36 fővel több, mint az előző évben) 5.163.850 Ft támogatás érkezett a Menedék Alapítványhoz. Az anyagiakon túl sokat jelent az a tudat, hogy az általunk végzett szolgálatban adományozóink is mellettünk állnak és számíthatunk rájuk. Köszönjük!

Most új év kezdődik, új kihívásokkal és új feladatokkal. Arra kérjük támogatóinkat, hogy ha lehetőségük van rá, maradjanak mellettünk és folytassák havi rendszerességű támogatásunkat. Emellett szeretnénk tovább növelni azon segítők számát, akik ismerve a Menedék szolgálatot készek arra, hogy bekapcsolódjanak munkánkba és részesei legyenek

Alapítványunk támogatói körének. Ezért kérünk mindenkit, vigyék hírünket: szívesen kiküldjük hírlevelünket postán vagy elektronikusan, illetve a facebook.com/menedekalapitvany oldalon rendszeresen megosztjuk bizonyságtételeinket, híreinket, a megélt örömöket és nehézségeket.

Köszönjük támogatóink kitartását és áldozathozatalát!

2014. december 1.

Kovács Zoltán

undefined

Átutalással, rendszeres átutalási megbízással

Bankszámlaszám: OTP NyRT, 11722003-20022222

Bankszámlához tartozó név és cím: Menedék Alapítvány, 1221 Bp., Leányka u. 34.

Csekkes befizetéssel

Kérésére sárga csekket küldünk. Hívja Központi Irodánkat: 061/789-0048

A Menedék Alapítvány minden támogatónak rendszeres tájékoztatást nyújt a szolgálat alakulásáról, illetve évente beszámolunk a kapott támogatás konkrét felhasználásáról.