"Jó az Úr" Bodrogi Baptista Gyülekezet

Kik vagyunk?

Keresztyén emberként a Bodrogra érkezett Menedék munkatársaknak nagyon fontos volt egy gyülekezet létrehozása, mely a szolgálatnak lelki hátteret, a munkatársaknak közösséget biztosít. 1989-ben megalakult a Bodrogi Baptista Gyülekezet, melynek tagjai különböző keresztyén felekezeti háttérből érkeztek.

Hétközi és vasárnapi alkalmainkat évekig a kastély épületében tartottuk, melyek mindenki felé nyitottak. Az idők során kinőttük ezt a közösségi termet. A gyülekezet és az Alapítvány között létrejött egy megállapodás, mely szerint a Bodrogi Oktatási Központ épületében tulajdonrésze lett a gyülekezetnek is. 2007. december 8-tól az új épületben van a gyülekezeti terem. Így az oktatási központ építése 2006 tavaszától egyben imaházépítés is. Gyakran szervezünk vetítéseket, zenei rendezvényeket. Az oktatási intézmények ünnepélyeit is istentisztelet keretében, gyülekezeti alkalomként tartjuk.

Gyülekezetünk célja, hogy a Biblia tanítása szerint éljen; egyrészt tagjai számára szeretetközösséget alkosson, másrészt környezete felé hirdesse az örömhírt, hogy "jó az Úr".

Kapcsolat:

Gyülekezeti alkalmaink:

Ifjúsági alkalmak:

Házi csoportok minden hónap első szerdáján.

Bibliatanulmány szerdánként 18.00-tól.

Szolgálattevők:

Missziói tevékenység, linkek:

Gyülekezeti imanaptárunkat kérésre elküldjük. Igényeiket János Zsuzsannánál az istvanzsuzsi [citrom] gmail [dot] com címen lehet jelezni.