Egy Édesanya Bizonyságtétele

Kiskunmajsa - Menedékváros

2009 novemberében bántalmazott anyukaként érkeztem az akkor 4 éves kisfiammal Kiskunmajsára.

Ijedt és reményvesztett voltam, nem tudtam mi vár rám. Eddig csak hallottam ilyen helyekről, és soha nem gondoltam volna, hogy egyszer én is ide kerülök. Kellemesen csalódtam.
Rengeteg szeretetet és odafigyelést kaptam a gondozóktól. Úgy éreztem, végre talpra állhatok… de tévedtem.

Az életem megint kezdett romokba dőlni. 2011 márciusában hozzám került a lányom és a két unokám. Nem sokáig élvezhettük a családi szeretetet, mert a lányomnak 2011 áprilisában ideiglenesen el kellett hagynia bennünket.
Itt maradtam egyedül 3 pici gyerekkel. Elkeseredtem, de a gondozók segítségével sikerült átvészelnem ezt az időszakot is. A gyerekek nőttek, boldog nyugodt életünk volt. Én is úgy éreztem, minden jóra fordul. Eközben megismerkedtem egy férfival, akitől sok biztatást kaptam. A kapcsolatunk szépen alakult, 2012 márciusáig.
Ekkor egyik csapás jött a másik után.

Meghalt a barátom anyukája, és három nappal később az én apukám. Ezután úgy éreztem, végképp elvesztettem mindent, se anyukám, se apukám, mi lesz velem? Titokban rengeteget imádkoztam Istenhez, hogy legalább a barátom tartson ki mellettem.

Meghallgatta imáimat.

2012 augusztusában házasságot kötöttünk, mindketten dolgozunk, a lányom is hazajött. Továbbra is a Menedékben élünk, de elmondhatom, hogy végre boldog, nyugodt életem van azzal, akit szeretek, és azokkal, akik engem szeretnek.

Köszönöm mindenkinek, akik megtanították nekem, hogy hit és szeretet nélkül élni nem lehet!