"Jó az Úr" Bodrogi Baptista Gyülekezet

Kik vagyunk?

Keresztyén emberként a Bodrogra érkezett Menedék munkatársaknak nagyon fontos volt egy gyülekezet létrehozása, mely a szolgálatnak lelki hátteret, a munkatársaknak közösséget biztosít. 1989-ben megalakult a Bodrogi Baptista Gyülekezet, melynek tagjai különböző keresztyén felekezeti háttérből érkeztek.

Hétközi és vasárnapi alkalmainkat évekig a kastély épületében tartottuk, melyek mindenki felé nyitottak. Az idők során kinőttük ezt a közösségi termet. A gyülekezet és az Alapítvány között létrejött egy megállapodás, mely szerint a Bodrogi Oktatási Központ épületében tulajdonrésze lett a gyülekezetnek is. 2007. december 8-tól az új épületben van a gyülekezeti terem. Így az oktatási központ építése 2006 tavaszától egyben imaházépítés is. Gyakran szervezünk vetítéseket, zenei rendezvényeket. Az oktatási intézmények ünnepélyeit is istentisztelet keretében, gyülekezeti alkalomként tartjuk.

Gyülekezetünk célja, hogy a Biblia tanítása szerint éljen; egyrészt tagjai számára szeretetközösséget alkosson, másrészt környezete felé hirdesse az örömhírt, hogy "jó az Úr".

Kapcsolat:

• Cím: 7439 Bodrog, Kossuth Lajos utca 157.
  • Telefon: 0682/490-148
  • Mobil: 0620/886-4504
  • Lelkipásztor: Fábián Sándor
  • E-mail: phabian [dot] sandor [citrom] gmail [dot] com

Gyülekezeti alkalmaink:

• vasárnap de. 9.30-10.00 - Imaóra
  • vasárnap de. 9.30-10.00 - Bibliakör gyerekeknek
  • vasárnap de. 10.00. Istentisztelet

Ifjúsági alkalmak:

• szombat este 18.00-tól Ifjúsági

Házi csoportok minden hónap első szerdáján.

Bibliatanulmány szerdánként 18.00-tól.

Szolgálattevők:

• Lelkipásztor: Fábián Sándor
  • Presbiterek: Dan János, Madarász Dezső
  • Diakónus: Fodor Antal
  • Pénztáros: Dan Tibor
  • Elöljárósági tagok: Dan Dániel, Erdei István

Missziói tevékenység, linkek:

• A Bölcsesség Kezdete Oktatási Központ fenntartása
  • Gadány és Nemeskisfalud - Idősek Otthonában és a Kéthelyi Baptista Gyülekezetben rendszeres istentiszteletek tartása.

Gyülekezeti imanaptárunkat kérésre elküldjük. Igényeiket János Zsuzsannánál az istvanzsuzsi [citrom] gmail [dot] com címen lehet jelezni.