Közlemény

Örömmel adunk hírt arról, hogy 2018. február 1-től kezdődően – előzetes szándékainknak megfelelően - a Menedék Alapítvány öt intézményének (budafoki és kiskunmajsai intézmények) fenntartását a Baptista Menedék Szolgálat vette át. E szervezet egyházi jogi személy, székhelye megegyezik a Menedék Alapítványéval. A gondozási feladatokat ellátó szakemberek és a vezetők személye megegyezik az eddigiekben a Menedék Alapítványnál szolgáló munkatársakkal. A Baptista Menedék Szolgálat operatív vezetését 2018. február 1-től Liptai Gábor végzi.

A Menedék Alapítvány ezután is felelős a célok megvalósításáért: eszközeivel és a hozzá érkező adományok továbbításával támogatja a célok elérését, ellenőrzi a Baptista Menedék Szolgálat által fenntartott intézmények cél szerinti működését. A Menedék Alapítvány elnöke továbbra is Kovács Zoltán Károly a változatlan összetételű kuratórium vezetőjeként.

32 éves szervezetünk eredeti értékrendi elkötelezettsége alapján a jövőben egyházi szervezetként fog működni, emellett a fenntartóváltást a civil szervezetek anyagi lehetőségeinek szűkössége is indokolta: az egyházi keretek közötti fenntartás teljesebb anyagi támogatást biztosít.

Az elmúlt évekre visszanézve köszönjük eddigi támogatóink imádságát és támogatását; mindezt a következő időszakban változatlanul kérjük és reméljük.

2018. március 2.

Menedék Alapítvány kuratóriuma                                          
Baptista Menedék Szolgálat igazgatósága

Languages
Menedék Hírlevél

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel
Aktuális hírlevél
Belépés
Tartalom megosztás
Tartalom átvétel