Média

A Menedék Alapítvány Kuratóriumának közleménye:

Szolgálati terület: 
Budapest - Központi Iroda

„Felhívjuk támogatóink figyelmét, hogy a youtube-on elérhetőek olyan videó anyagok, melyek a Menedék Alapítványról hamis képet állítanak; az egyik videón arculati elemeink megtévesztően láthatóak: több szervezet között a Menedék Alapítvány (logóját) Soros György támogatott szervezetei között tünteti fel.

Lendületben a Menedékváros - sajtóközlemény

Szolgálati terület: 
Budapest - Központi Iroda
Szolgálati terület: 
Kiskunmajsa - Menedékváros
Dátum: 
2015. 04. 15

Kiskunmajsán közel 180 millió forintos támogatásból 2015. február végére újult meg a térség egyik legjelentősebb szociális és gyermekvédelmi központja, a Menedék Alapítvány Menedékvárosa. A 2013 szeptemberében indult projekt eredményeként az Új Széchenyi Terv által finanszírozott összegből „Korszerű struktúra létrehozása a Menedékvárosban" címmel környezetkímélőbb, gazdaságosabb és fenntarthatóbb működést alakítottak ki.

Menedékváros korszerűsítés - napkollektorok

Szolgálati terület: 
Kiskunmajsa - Menedékváros

2014 nyarán bekötésre kerültek a Menedékváros lakóépületébe az elhelyezett napkollektorok, amelyek biztosítják intézményeink használati melegvíz ellátásának jelentős részét.

Menedékváros korszerűsítés - homlokzat színezés

2014 nyarán TIOP pályázati forrásból elvégeztük a Menedékváros lakóépületének homlokzat színezését. Az épület külseje megfiatalodott.

Együttműködésben az Élelmiszerbankkal

Együttműködésben az Élelmiszerbankkal
Szolgálati terület: 
Budapest - Központi Iroda

A Menedék Alapítvány 2014-ben a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel adományszétosztási együttműködést kötött, melynek keretében élelmiszer adományok továbbításával segítjük az intézményeinkben lakó embereket, illetve a Menedék Alapítványtól segítséget kérőket.

Az Élelmiszerbankról:

"A Magyar Élelmiszerbank Egyesület egy non-profit szervezet, amelynek célja, hogy az információgyűjtés és publicitás eszközeivel kapcsolatot teremtsen az országunkban felhalmozódó élelmiszerfeleslegek és az arra rászorulók között, ezzel elősegítse a szegénység, az éhezés é

Menedékváros korszerűsítés - homlokzati hőszigetelés

TIOP pályázati forrásból végezzük el a Menedékváros lakóépületének homlokzati hőszigetelését.

Menedékváros korszerűsítés - gépészeti szerelések

2014. tavaszán a Menedékváros lakóépületének hőszigetelési munkálatai mellett a gépészeti szerelések kerültek elvégzésre TIOP pályázati programunk keretében.

Teaklub hetente Budafokon

Szolgálati terület: 
Teaklub

Menedékváros korszerűsítés - kazánház és hőszigetelés

Februárra elkészült az új kazánház kialakítása, felszerelésre kerültek a különféle gépészeti berendezések. Az épület beállványozása után megérkeztek a hőszigetelési munkálatokhoz szükséges anyagok.

1% SZJA felajánlása

1% SZJA felajánlása

Támogassa adója 1%-ával a Menedék Alapítvány kiemelkedően közhasznú szolgálatát! A befolyó összeget átmeneti otthonaink működtetésére: hajléktalan gyermekes anyák és családok támogatására fordítjuk. Legyen részese munkánknak!

Az adóbevallás kitöltésekor a következő adatok megadása szükséges:

  • Kedvezményezett neve: Menedék Alapítvány
  • Adószámunk: 19004909-2-43

Languages
Menedék Hírlevél

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tartalom átvétel
Aktuális hírlevél
Belépés
Tartalom megosztás
Tartalom átvétel