Szükségeink Bodrogon

Legfontosabb szükségek Bodrogon

A raktárrész elkészült az elmúlt hónapokban. Hálásak vagyunk Istennek, hogy kirendelte az anyagi fedezetet és a segítő kezeket ehhez a munkához.

A játszótér felújítása is megkezdődött, melyet szeretnénk tovább bővíteni, ahogy a lehetőségek engedik. Köszönjük az erre a célra érkezett adományokat!

A jövő tanévre elérjük a működési engedélyünkben foglalt 120 fős létszámot az iskolában. Ezért hálásak vagyunk, de ez egyben azt is jelenti, hogy két nagy tantermet kell kialakítanunk a tetőtérben, a zeneiskola részére pedig egy hangszigetelt termet szeretnénk létrehozni. A teljes beruházási költség, és a szükséges lépcső elkészítése nagyjából húszmillió forint lesz. Imádkozzunk azért, hogy az Úr rendelje ki szükségeinket!

Zeneiskola fejlesztése

Zeneiskolánk hangszerkészletét szeretnénk felújítani. Hegedűinket szeretnénk lecserélni, és fuvolákra is szükségünk van. Felajánlásaikat, céladományaikat a zeneiskola fejlesztésre hálásan fogadjuk.