Szükségeink Kiskunmajsán

Szükségeink a Menedékvárosban

Egy tányér segítség
A kiskunmajsai Menedékvárosban a Menedék Alapítvány népkonyha üzemeltetésével biztosítja az ott élő hajléktalan emberek és kisgyermekes családok számára a napi egyszeri meleg étkezés lehetőségét. A népkonyha működéséhez tartozó állami támogatás jelentősen elmarad a (takarékos működés mellett jelentkező) kiadásoktól. Mivel sokak számára ez az étkezési lehetőség máshogyan nem pótolható, ezért úgy döntöttünk, fenntartjuk a konyha működését, s a hiányzó összeg pótlására gyűjtést hirdetünk. Keresünk 30 támogatót, akik havi rendszerességgel 10.000-15.000 Ft-tal segíteni tudják a rászoruló kiskunmajsai családok élelmezését!  Átutaláskor kérjük, a közleményben tüntessék fel: „népkonyha”.

További szükségek:

• Villanytűzhelyek cseréje: szeretnénk a régi, elöregedett villanytűzhelyeket jó állapotú újabb darabokra cserélni. Használatuk a Családok Átmeneti Ottthonában a kisgyermekes családoknál szükséges;
  • A városba való kerékpáros bejutást megkönnyítené a kisgyermekes családok számára, ha rendelkezésünkre állna néhány kerékpárhoz csatlakoztatható gyerekkocsi...;
  • A munkatársi értekezletekhez, valamint a gyermekfoglalkozásokhoz jó hasznát vennénk egy flipchart táblának.

Amennyiben bővebb információra van szüksége, keresse Antal Györgyöt, a Menedékváros Családok Átmeneti Otthonának vezetőjét. Telefon: 0620/999-7287.

Kéziszerszámok pótlása

2011. júliusában betörés történt a Menedékvárosban, és ismeretlen személyek valamennyi működőképes szerszámunkat eltulajdonították. A lopás ügyében feljelentést tettünk, egyúttal felajánlásokat várunk a működéshez elengedhetetlen szerszámok pótlására (elektromos és kézi szerszámok).

Képek:
Szükségeink Kiskunmajsán