Támogatókat keresünk!

Kiskunmajsa - Menedékváros
Támogatókat keresünk!

A Menedékvárosban 90 fő ellátása valósul meg átmeneti otthonokban. Az itt képződő szennyvíz elvezetésére 2011-ben önerőből és támogatással elkészült új belső csatornarendszer. A beüzemelése, illetve a városi szennyvízhálózatra történő csatlakozás lehetősége megnyílt előttünk! Egyszeri csatlakozási díj megfizetése után és további havi részletfizetéssel a fenntartási költségek mérséklődnek, a szennyvíz elvezetés végre megfelelő módon megtörténhet. Az egyszeri 2.000.000 Ft összegű csatlakozási díj  kezdőrészlet nem áll rendelkezésünkre.  Ennek befizetésével a rákötés másnap megtörténhet, és a havi költség kevesebb lesz, mint a szennyvíz elszállítása. A kezdőrészlet befizetéséhez - beruházás befejezéséhez - támogatókat keresünk. Részletes információ a Központi Irodán keresztül elérhető.

Az épület  a Menedékvárosban felújításra szorul, pályázatot írunk a határoló szerkezetek cseréjére, szigetelésére, a gépészeti rendszer felújítására. Addig a gázszámlák mértéke erőnk fölötti, a decemberi számla 2 millió Ft volt, a februári várhatóan magasabb lesz. Kölcsönt kaptunk, amit vissza kell fizetnünk, támogatót keresünk a gázdíjak kifizetéséhez.. Részletes információ a Központi Irodán keresztül elérhető.