beszámoló

Együttműködésben az Élelmiszerbankkal

Budapest - Központi Iroda

A Menedék Alapítvány 2014-ben a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel adományszétosztási együttműködést kötött, melynek keretében élelmiszer adományok továbbításával segítjük az intézményeinkben lakó embereket, illetve a Menedék Alapítványtól segítséget kérőket.

Az Élelmiszerbankról:

"A Magyar Élelmiszerbank Egyesület egy non-profit szervezet, amelynek célja, hogy az információgyűjtés és publicitás eszközeivel kapcsolatot teremtsen az országunkban felhalmozódó élelmiszerfeleslegek és az arra rászorulók között, ezzel elősegítse a szegénység, az éhezés é

"Az élet védelmében"

Budapest - Központi Iroda
Dátum:
2012. 10. 18

Keresztény Civil Szervezetek 7. Országos Fórumán vehettünk részt a Menedék Alapítványtól négyen a munkatársaimmal mint meghívottak. A Parlament teljesen megtelt felsőházi termében a képviselők székében hallgathattuk végig az előadásokat, köszöntéseket: nem imitt-amott lézengő "képviselők", hanem az ÉLETET, mint Isten ajándékát képviselő meghívottak töltötték meg a termet.

Az egymást követő köszöntések, előadások mindenkit felüdítettek, feszült figyelemmel győződtünk meg arról, hogy az élet védelmének milyen fontos teendői és lehetőségei vannak.

Erzsébet tábor beszámoló

Mamásotthon
Erzsébet tábor beszámoló

A 2012 áprilisában meghirdetetett Erzsébet táborra a Menedék Alapítvány pályázatot adott be. Rövid id elteltével e-mailben értesítettek, hogy pályázatunk kedvező elbírásban részesült, és ennek eredményeként Fonyódligeten táborozhattak gyermekeink a 2012. június 18-23. közötti időszakban.

Csapatmunka a Mamásotthonban

Mamásotthon
Csapatmunka a Mamásotthonban

Közel háromnegyed éve dolgozom a Mamásotthon munkatársaként. Munkámban arra törekszem, hogy a tőlem telhető legjobb módon megtegyem azt, amiért én vagyok felelős, valamint hozzátegyek mások munkájához. Ez a munka együttműködést, csapatmunkát igényel a munkatársakkal, valamint érzékenységet az anyukák, gyermekek irányába. Az, hogy a munkatársak keresztény emberek, egységet ad a munkánkban. Látszik, hogy mindenki törekszik a jóra, amit Isten és a saját hite szerint jónak tart.