Bodrog

Hírek Bodrogról 2014/1

Hírek, beszámolók, bizonyságtételek és szükségek Bodrogról. A "Jó az Úr Bodrogi Baptista Gyülekezet" év eleji hírlevele.

Melléklet:

Nevelőszülőket keresünk!

Nevelőcsaládok Közössége (NECSAK)

Várjunk olyan elkötelezett szülők jelentkezését nevelőszülői szolgálatra, akik vállalkoznak arra, hogy bajba került gyermekeket fogadnak be a családjukba! Bővebb információ és tájékoztatás a következő telefonszámon lehetséges:

20-469-7644 (Madarászné Nagy Ágnes).

Keresztyén Művészeti Tábor

Július 13-21-ig került megrendezésre a XIV. Keresztény Művészeti Tábor Bodrogon. Hálás a szívünk mindazért, amit az Úr elvégzett ezen a gazdagon megáldott héten. Ha valamivel jellemeznem kéne a 2013-as bodrogi zenei és művészeti tábort az az Isten jelenléte lenne. Tényleg ott volt az első naptól kezdve, és munkálkodott köztünk.

Bodrogról röviden

Örömmel számolunk be róla, hogy a Menedék Alapítvány tulajdonában álló, jelenleg a Magyar Pünkösdi Egyház Szeretetotthonának helyet adó kastélyépület homlokzata megújult.

Isten kegyelméből intézményeinkben egy sikeres tanévet zárhattunk június 16-án. Bodrogon és Niklán is 9-9 nyolcadikos és óvodás ballagott el.

2013.

Hírek Bodrogról

Bodrog - Területi Iroda

Január és február hónapban a környékbeli gyülekezetekkel imanapokat tartottunk. Február 6-án Révész Árpád evangélista szolgált gyülekezetünkben, az Örömüzenetet sokan hallgatták, imádkozzunk az elhintett magokért!

Február 8-9. között az Élet Szava Bibliaiskola diákjait láttunk vendégül, akik Kaposváron, Kürtöspusztán, Niklán és Bodrogon adták elő a „Reménység 1 új életre” című színdarabot. Az előadások után alkalom nyílt a nézőkkel való beszélgetésre, közösségben lenni velük.

Művészeti Tábor Bodrogon

2012. július 15-22-ig kerül megrendezésre az idei Keresztyén Művészeti Tábor Bodrogon. A tervezett programról és a jelentkezés lehetőségeiről az Események menüben adunk tájékoztatást.

Művészeti Tábor, Bodrog

Dátum:
2011. 07. 17
Helyszín:
Bodrog, kastély

2011. július 17-24-ig kerül megrendezésre az idei Keresztyén Művészeti Tábor Bodrogon. A tervezett programról és a jelentkezés lehetőségeiről itt adunk tájékoztatást. Jelentkezési lap táborozók és önkéntesek számára a lap alján letölthető .doc formátumban.

Céljaink:

• közösségépítés Istennel és egymással
  • zenei, művészeti tanulmányok segítése
  • vidám, emlékezetes napok átélése
  • felkészítés szolgálatra

Jelentkezni lehet: Zenei vagy vizuális részlegre.

Státusz:
aktuális

XII. Keresztyén Művészeti Tábor - Bodrog

Céljaink:

• közösségépítés Istennel és egymással
  • zenei, művészeti tanulmányok segítése
  • vidám, emlékezetes napok átélése
  • felkészítés szolgálatra

Jelentkezni lehet: Zenei vagy vizuális részlegre.