cikk

"Nálunk az időzítés Isten reszortja" - Nők Lapja riport a Bokros családnál

Budapest - Központi Iroda
2013. 02. 28

Gyereket nevelni sosem volt könnyű. Egy tordasi házaspár – Bokrosék – vendégül láttak minket, hogy megmutassák, hogyan néz ki egy hétvége náluk. Boldogság, nyugalom, jókedv és biztonság tölti meg a házukat.

Csapatmunka a Mamásotthonban

Mamásotthon
Csapatmunka a Mamásotthonban

Közel háromnegyed éve dolgozom a Mamásotthon munkatársaként. Munkámban arra törekszem, hogy a tőlem telhető legjobb módon megtegyem azt, amiért én vagyok felelős, valamint hozzátegyek mások munkájához. Ez a munka együttműködést, csapatmunkát igényel a munkatársakkal, valamint érzékenységet az anyukák, gyermekek irányába. Az, hogy a munkatársak keresztény emberek, egységet ad a munkánkban. Látszik, hogy mindenki törekszik a jóra, amit Isten és a saját hite szerint jónak tart.

Menedékváros: Emlékek idézik a földi poklot

2011. 01. 11

Családjukat elveszítő anyák élnek együtt hajléktalanokkal embertelen körülmények között - állapította meg a kiskunmajsai menedékvárosról egy decemberi ombudsmani jelentés. Az otthonban tett látogatás alapján a helyzet egészen más. Összetört és félresiklott életüket egyben tartani próbáló emberek laknak egymás mellett elfogadható körülmények között.

Derű a Mamásotthonban

Mamásotthon
2010. 01. 15

A Mamásotthonba a legnehezebb helyzetből menekülnek a nők, sokszor pici gyerekekkel, várandósan. Az ember azt gondolná, elkeseredett, kiábrándult arcok fogadják majd. De nincs így. Mindenkiben hit van, várakozás, az a gondolat, hogy majd jóra fordul minden. Talán, mert a gyerekekkel mindig együtt lakik a derű.