képek

Menedékváros korszerűsítés - homlokzat színezés

2014 nyarán TIOP pályázati forrásból elvégeztük a Menedékváros lakóépületének homlokzat színezését. Az épület külseje megfiatalodott.

Menedékváros korszerűsítés - fűtési rendszer átépítése I.

Az elmúlt időszakban a lakóépület pincéjében kialakításra került az új kazánház, ahol felszerelésre kerültek az új kazánok, szükséges csatlakozások és füstgáz elvezető rendszer.

Diósdi iskolások látogatása a Menedékvárosban

2012. 11. 01

Az International Christian School Of Budapest tanulói minden év októberében látogatást tesznek a Menedékvárosban és hasznos társadalmi munkát végeznek a két nap keretében. A társadalmi munkán túl, érdekes és tartalmas programokkal készülnek gyermekeink számára.

Köszönjük az iskolának azt az elkötelezettséget, amelyet irántunk tanúsít.

"Az élet védelmében"

Budapest - Központi Iroda
2012. 10. 18

Keresztény Civil Szervezetek 7. Országos Fórumán vehettünk részt a Menedék Alapítványtól négyen a munkatársaimmal mint meghívottak. A Parlament teljesen megtelt felsőházi termében a képviselők székében hallgathattuk végig az előadásokat, köszöntéseket: nem imitt-amott lézengő "képviselők", hanem az ÉLETET, mint Isten ajándékát képviselő meghívottak töltötték meg a termet.

Az egymást követő köszöntések, előadások mindenkit felüdítettek, feszült figyelemmel győződtünk meg arról, hogy az élet védelmének milyen fontos teendői és lehetőségei vannak.

Ház körüli munkák a Fiúotthonban

Fiúotthon

2012. nyarán lakóinkkal együtt elvégeztük a ház körüli szükséges munkákat: kertrendezés, kapu javítás, kerítés felújítás stb.

Jó volt a közös munka és szépek az eredményei.

Az elkészült fényképeket a lenti galériában találja.

Lovas tábor

2012. 08. 26

A Menedékvárosban élő gyermekeink augusztusban egy héten át részt vehettek egy képesség fejlesztő lovas táborban a Szilajlovas Alapítvány a Gyermekekért jóvoltából. Sok remek élménnyel gazdagodtak az egy hét alatt. Köszönjük az alapítvány segítségét, mellyel hozzájárultak gyermekeink hasznos időtöltéséhez.

Ha bajban vagy, van megoldás! - elkészült új szórólapunk

Budapest - Központi Iroda

A mai napon elkészült legfrissebb szórólapunk, ami lényegi információkat tartalmaz a hozzánk forduló bajbajutott, segítséget kérő emberek számára.

A nyomdai munka adományként valósult meg, köszönet érte!

Reményeink szerint az elkészült több ezer szórólap célt ér. Amennyiben igény merül fel, a szükséges darabszámot a Központi Irodán keresztül tudjuk elérhetővé tenni. Telefonszám: 061/229-3542.

A szórólapok jpeg formátumban letölthetők.

Bográcsozás a Fiúotthonban

Fiúotthon

2011. június 26-án vasárnap délután bográcsozással egybekötött közösségi napot tartottunk a Fiúotthonban. Örültünk a találkozásnak a Budafoki Baptista Gyülekezet fiataljaival, akik zenével szolgáltak köztünk. A zene mellett - amíg főtt a leves - beszélgetéssel töltöttük az időt.

Az idő szép volt, a leves finom, a közösség pedig jó.

Várjuk a folytatást.

"Gondoskodj anyának egy virágról!" program - fényképek

Gondoskodj egy virágról anyák napjára célja: - a gyermek tapasztalja meg, hogy az ajándék mögött nem az anyagi érték, hanem a szeretetteljes szándék, az ő munkájának, gondoskodásának eredménye a fontos. - a gyermek tanulja meg, élje át az elfogadáson túl az ajándékozás örömét is. - az anya – gyermek kapcsolat megerősítése. - gyermekek gondoskodásra nevelése, ill. az elvégzett munka örömének felfedezése, kitartásra való nevelés. Közösség építés. - a természet megismerésére, szeretetére nevelés.

Gyermek és ifjúsági nap Kamaraerdőben

Teaklub

2011. május 21-én budafoki intézményeink lakói számára kirándulást és különféle sport és szabadidős programokat szerveztünk a Kamaraerdőben. A játékok és kirándulás végén a napot közös bográcsgulyással zártuk.

Az itt készült képek lent megtalálhatók.