kiadványok

2012. 12. 07
Helyszín:
Lónyai Utcai Református Gimnázium

2012. december 7-8 között kerül megrendezésre a Keresztyén Karácsonyi Könyvvásár a Lónyai Utcai Református Gimnáziumban. A könyvvásáron megvásárolhatók lesznek kiadványaink, melynek bevételét a Menedék Alapítvány szociális és gyermekvédelmi szolgálatának működési költségeire fordítjuk.

Kiadványkatalógusunk ide kattintva elérhető.

Státusz:
aktuális

Keresztyén Karácsonyi Könyvvásár

Kiadványkatalógusunk ide kattintva elérhető.

Megjelent!

Megjelent!

A Menedék Alapítvány és az Evangéliumi Kiadó gondozásában megjelent Kovács Géza új könyve "Zsidóság és keresztyénség a Bibliában, a történelemben, a jelenben és a jövőben" címmel.

Ára 2.000 Ft (gyülekezeti könyvterjesztőknek 20% kedvezményt adunk). Megrendelhető a Menedék Alapítványtól az 1/229-3542-es telefonszámon vagy email-ben az iroda [citrom] menedekalapitvany [dot] hu címen.

Új könyv a láthatáron

Új könyv a láthatáron

Zsidóság és keresztyénség. Kovács Géza legújabb könyve a Menedék Alapítvány és az Evangéliumi Kiadó gondozásában terveink szerint 2011. november végén jelenik meg. Bővebb információ és megrendelés a Központi Irodán keresztül (1221 Budapest, Leányka utca 34. Tel.: 061/229-3542). Néhány szó a tartalomból:

Két nép, két vallás, amelyeknek egy az Istene, a Megváltója, a Bibliája, ugyanazok a prófétái és a hitbeli reménysége.